Healing Touch Benelux

Healing Touch is een ontspannende, koesterende, hartgecenterde bioveld interventie die zich richt op het welbevinden van de gehele mens. Door gebruik te maken van universele energie wordt het lichaam gestimuleerd om het zelfhelend vermogen in te zetten. Waardoor Healing Touch zeer geschikt is voor verpleegkundigen/verzorgenden en hulpverleners die zich ook richten op het zelfhelend vermogen.

Helen is een natuurlijk zelfregulerend proces dat is aangeboren. Sinds 1859 wordt het Helen, door Florence Nightengale, in het verpleegkundig vak erkend. Healing Touch richt zich net als het verplegen op de fysieke, sociale, spirituele en emotionele behoeften middels empathie van de persoon. Dit houdt in dat de beoefenaar van Healing Touch het vermogen heeft om compassie voor zichzelf te hebben en hierdoor het mogelijk is gemaakt om te handelen met compassie naar de patiënt.

Cursus Healing Touch

Mocht je meer informatie willen over de cursusdatums klik dan op deze link, je wordt dan naar de agenda doorgestuurd.

Samen met Nancy Strybol en Christa Voorn en onze advieseurs verspreiden wij HT door Benelux heen. Voor meer informatie klik hier.

Healing Beyond Borders

Healing Beyond Borders (HBB) is de moederorganisatie voor Healing Touch behandelaars. Healing Beyond Borders is een wereldwijde non-profit organisatie die Healing Touch behandelaars en docenten opleidt, onderzoek coördineert en de integratie van Healing Touch in gezondheidsinstellingen ondersteunt. Volgens het curriculum van HBB verzorg ik

  • module 1: “Grondbeginselen van Healing Touch”
  • module 2: “Energetische Patronen en Klinische Toepassingen”
  • module 3: “Voorbereiden gevordende Heler”
  • Module 4: “Casemanagement en Professionele beoefening”

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en de nieuwsbrief Healing Touch Benelux ontvangen.